Tjenester

Velkommen til Trond Olsen Fjellsprenging AS - ditt førstevalg for sprengningsarbeid i Vestland Fylke!

Med hele 25 års erfaring og en solid kompetanse innen sprengningsarbeid, står vi klare til å levere de beste løsningene for deg. Vi spesialiserer oss på to kjerneområder: bergsprenging og miniblasting/demolering. Enten du er en privatperson som ønsker å forvandle ditt eget landskap, eller en del av det offentlige som trenger pålitelige fagfolk, er vi her for deg.

Hos Trond Olsen Fjellsprenging AS er vårt hovedfokus alltid på sikkerhet. Vi utfører alle våre oppdrag på en trygg og forsvarlig måte, slik at du kan være helt trygg på at jobben blir gjort med minimal risiko. Vi forstår at hvert prosjekt er unikt, og derfor tilpasser vi våre tjenester for å møte dine spesifikke behov.

Vi er stolte av vår evne til å levere kvalitet og gode resultater hver eneste gang. Vårt team består av dedikerte fagfolk som er lidenskapelige om sitt arbeid, og vi har den nødvendige ekspertisen for å sikre at ditt prosjekt blir en suksess.

Enten det dreier seg om små eller store oppdrag, tar vi på oss utfordringen. Vi har allerede betjent en rekke fornøyde kunder i Vestland Fylke, og vi ser frem til å legge til deg på den listen. Kontakt Trond Olsen Fjellsprenging AS i dag for å diskutere ditt prosjekt, og la oss sammen skape fantastiske resultater.
© 2023 Trond Olsen Fjellsprenging
Utvilket av: